+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Krisztinaváros
Alapterület
65 m2
Irányár
67.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3972

Leírás

Eladásra kínálok a 12. kerület bel-budai részén, egy 1968-ban épült 4 szintes, jó állapotú társasház 3. emeletén lévő, erkélyes, K-i és Ny-i tájolású, felújított 65 nm-es, N+2 szobás lakást.

A 2018-as felújítás során kicserélték a nyílászárókat, új hő- és hangszigetelt ablakokat építettek be. Prémium minőségű burkolatok kerültek a vizes helyiségekbe, az új konyhabútorhoz új gépeket vásároltak, továbbá a lakás különböző helyiségeibe csináltatott beépített szekrények kerültek. A lakásban házközponti fűtés van. Mivel jelenlegi tulajdonosa a gázt kiköttette, így a melegvízet Ariston elektromos bojler adja. A nappaliból nyílik a jó méretű loggia, amely az utca felé néz. A gyerekszoba és a konyha egy csendes belső udvarra nyílik. Sok ablakának és tájolásának köszönhetően a lakás gyönyörű, világos, jól átszellőztethető.

Minden fogyasztó saját mérőórával ellátott.

A lakáshoz tartozik a pincében egy külön zárható 6 nm-es tároló.

A közös költség 36.000.- Ft/hó, mely tartalmazza a fűtés díját is, továbbá a szemétszállítást 1 főre, a lépcsőház takarítását, a felújítási alapot és az épület biztosítását is. Továbbá a házközponti új kazánra felvett hitel lakásokra elosztott részletét.

Az épület állapota jó. Anyagilag stabil. A sátortető állapota kielégítő.

A környék ellátottsága kiváló.
A lakás jó választás lehet akár befektetők számára is, mivel jó beosztású egy kellemes hangulatú házban, könnyen megközelíthető éjjel-nappal tömegközlekedéssel is.

A lakás per- és tehermentes. Gyorsan költözhető.

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok