+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
I. kerület, Tabán, Attila út
Alapterület
79 m2
Irányár
149.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3887

Leírás

Eladásra kínálok az I. kerületben az Attila út egyirányú szakaszán, egy 1970-es években épült, jó állapotban lévő 6 emeletes liftes házban, örök körpanorámás, Tabánra illetve a Budai várra néző, 4. emeleti gyönyörűen felújított 79 nm-es, 4 szobás, 6 nm-es erkélyes lakást.

Az okos rendszeren keresztül, távolról vezérelhetőek a klíma berendezések, a világításrendszer, a motoros redőnyök, és a riasztórendszer is. A 79 nm-en, egyedi elgondolású belső építész terveit valósították meg, s alakították ki ezt a remek elosztású lakást.

A felújítás során maximálisan odafigyeltek a felhasznált anyagok minőségére, és a luxus kivitelre. A lakás teljes elektromos hálózatát kicserélték, a mai kor igényeinek és az EU szabványának megfelelően. A fűtésrendszert korszerűsítették, a radiátorokat kicserélték. A fürdőszobában kád és zuhanykabin is van. Az új műanyag nyílászárók többrétegű thermoplán üvegekkel vannak ellátva, a bejárat 5 ponton záródó biztonsági ajtó.

Az ingatlan rendkívül világos, hiszen saroklakás lévén körbe süti a nap.

Az épület jó műszaki állapotban van. A ház elektromos vezetékeit a közelmúltban cserélték. A jelenleg is jól működő lift felújítására pályáztak, modernebbre cserélésére az idei évben kerül sor.

A lakás közös költsége 14.400.-Ft/hó, mely tartalmazza a szokásos díjak felett, a korlátlan vízhasználatot, az épület biztosítását, rendszeres takarítását - idetartozik az emeletenkénti szeméttároló heti kiürítése és tisztítása is – továbbá a felújítási alapot.

A környék kiváló. A házból kilépve a Tabánhoz, illetve a másik irányba haladva a Budai várhoz érünk. Az Erzsébet-híd és a Duna 5 percre, a Citadella 10 perc kényelmes sétára van.

A lakás gépesített és beépített bútorokkal kerül értékesítésre. A jelenleg benne lévő berendezés alku tárgyát képezheti.

A lakás igény-, per- és tehermentes, azonnal költözhető!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

katalin@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok