+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIII. kerület, Újlipótváros, Alig utca
Alapterület
74 m2
Irányár
240.000 €
Hirdetés azonosító
LV4012

Leírás

Eladásra kínálok a 13. kerület keresett részében, az Újlipótvárosban, egy 5 emeletes, liftes, 1941-ben épület Bauhaus típusú, kis lakóközösségű ház, részben belső zöld kertre néző, 2 szoba+hall+személyzeti szobás, 74 nm-es lakást.

A lakásban távfűtés van. A melegvízet új Ariston villanybojler biztosítja a fürdőszobában. A régi burkolatú, fürdőkádas fürdőszobában is és külön is van Wc.
A személyzeti szoba, a kisebbik szoba, az ablakos konyha és az abból nyíló kamra is egy csendes zöld belső kertre néz, D-i tájolással. A 2 nagyobb szoba és a hall összenyitható, szép tágas és világos. A nagyszoba ablaka az egyirányú utcára néz.
A lakás jó állapotban van, szépen rendbentartott, akár azonnal lakható, de műszakilag nem volt felújítva, szükség esetén könnyű átalakítani.

A ház rendezett, karbantartott, tiszta. A közös képviseletet megbízott iroda látja el. A közös költség 20ezer Ft/hó, mely tartalmazza a szokásos díjak fölött a felújítási alapot, a lépcsőház takarítását, a kert gondozást és az épület, valamint a lakások biztosítását is. Minden más fogyasztás szerint a mérőórák alapján fizetendő. A távfűtést átalányban fizetik, havi 15.500.- Ft.
A ház nagy közös padlásterében van lehetőség tárolásra.
A környék ellátottsága kiváló. Közelben – sétatávolságban – a West End Bevásárlóközpont, a Lehel piac, Lidl, egyéb kisebb üzletek, orvosi rendelő. Tömegközlekedéssel is könnyű a város bármely pontjára eljutni. Szintén sétatávolságra az M3 Metro (jelenleg még Metropótló autóbusz) egy megállónyira a 4-6-os villamos, a Nyugati pályaudvar és számos autóbusz járat.

Parkolni a ház előtt, közterületen lehet, a tulajdonosnak helyi matricával évi 3 ezer Ft körüli összegért.

A lakás per- és tehermentes. Üresen áll, így akár azonnal birtokbavehető. Előzetes megbeszélés alapján akár bérelhető is.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok