+36 (30) 894 3777

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Mártonhegy
Alapterület
52 m2
Irányár
55.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4030

Leírás

Eladásra kínálok a Mártonhegy egyik csendes kis utcájában, közel a Németvölgyi úthoz, kiemelten jó közlekedési viszonyokkal rendelkező, 4 szintes tégla építésű társasház 1. emeletén lévő, zöld kertre erkélyes, 52 nm-es, közepes állapotú lakást.

A lakás jelenlegi beosztása 2 egybenyíló szoba+ hall, jó méretű konyha, zuhanyzós fürdőszoba és külön Wc. Jól alakítható. A lakás közepes állapotú, lakható, de az új tulajdonos igazi ékszerdobozt tud csinálni belőle. A rendkívül világos lakás szobái részben a belső kert felé részben pedig utcára néznek. Az erkély 3 nm-es, DNy-i tájolással a szép zöld kert felé. Fűtése cserépkályhába épített Héra.

A közös képviseletet külső iroda látja el kiválóan. A közös költség 23 ezer Ft, mely a szokásos díjak fölött a korlátlan vízhasználatot és a felújítási alapot is tartalmazza.
A lakáshoz tartozik a pincében egy külön zárható, száraz tároló rész.

Parkolni az utcán, közterületen lehet, nem fizető övezetben.

A környék kiemelten jó, ellátottsága kiváló. Közelben több tömegközlekedési eszköz is van, 59-es villamos, 102-es és 110-es autóbuszok, de pár perc sétával elérhető az Apor Vilmos tér, ahonnan további számos buszjárat igénybe vehető. Szintén sétatávolságra van a Hegyvidék Bevásárlóközpont, továbbá iskolák és óvodák, orvosi rendelő.

A lakás per- és tehermentes. Akár azonnal birtokba vehető.

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok