+36 (30) 894 3777

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Orbánhegy
Alapterület
90 m2
Irányár
119.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4025

Leírás

Eladásra kínálok a XII. kerületben, az Orbánhegyen, csendes, a városrészben jellegzetes utcában egy a ’70-es évek végén épült 9 lakásos társasházban, 1. emeleti, dupla erkélyes, panorámás, 90 nm-es, jelenleg 4 szobássá alakított, lakható állapotú lakást.

A nagy kertben 2 egyforma 3 szintes ház van. A kert rendezett. A lakás lakható állapotú. A fűtést és a melegvízet kombi cirkó kazán biztosítja. Az amerikai konyhás nappali és a két kisebb szoba előtti erkélyek D-i tájolásúak, panorámásak a Budai Vár felé. Minden szoba külön bejáratú. A fürdőszoba és a Wc külön helyiségben vannak. A lakásban esztétikai felújítások voltak, nyílászárókat műanyagra cserélték.
Minden fogyasztót saját mérő alapján fizetnek.

A ház társasház. A közös költség 18 ezer Ft/hó, mely tartalmazza a szokásos díjak felett a lépcsőház takarítását, a kert gondozását, az épület biztosítását és a felújítási alapot is.
A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es pincei tároló. Parkolni az utcán, közterületen – nem fizető övezetben – lehet, de van lehetőség garázs bérlésére.

Tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Pár száz méterre megtalálható a 102-es, 21-es, 212-es és 112-es autóbusz megállója, de gyalogosan, kényelmes sétával kb 10 perc alatt elérhető az Apor Vilmos tér, ahonnan számos busz és az 59-es villamos is megtalálható.

A lakás per- és tehermentes.

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok