+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Széchenyi-hegy
Alapterület
92 m2
Irányár
120.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3985

Leírás

Eladásra kínálok a Farkasvölgy és Széchenyihegy határán egy 1200 nm szépen ápolt telken álló, 1986-ban épült, zárt lépcsőházas, 6 lakásos társasház 2. emeletén lévő, belső 2 szintes, 92 nm-es, 4 szobás, félig fedett nagy erkélyes, panorámás, Déli tájolású, felújított lakást.

A lakás a tetőtér 2 szintjét foglalja el, így az alapterülete jóval nagyobb a tulajdoni lapon megadottnál.
Az alsó szinten az előszoba sok beépített szekrénnyel, egy zuhanyzós fürdőszoba, külön Wc-vel, egy jó méretű hálószoba, továbbá a 21+9 nm-es amerikaikonyhás nappali az étkezővel található. A nappaliból vezet fel a légiesen könnyed lépcső a felső szintre, ahol további 2 hálószoba és egy kádas fürdőszoba Wc-vel található.

A nappaliból nyíló 10 nm-es, részben fedett, távirányítóval működtethető árnyékolóval ellátott erkélyről csodálatos 180 fokos örökpanorámában van részünk, ellátunk a Gellérthegytől egészen Törökbálintig.

A lakást 2015-ben teljeskörűen felújították. Kicserélték a víz- és elektromos hálózatot, az összes külső- és belső nyílászárót, (Fakro fa nyílászárókra) a burkolatokat. A konyhabútort és a konyhai gépeket. A felső szintet ekkor szigetelték. A teraszon is új a víz- és hőszigetelés, továbbá új burkolat készült, miközben felújították a korlátokat is. Kicsit később 2017-ben a fűtésrendszer felújításakor kondenzációs kazán került beszerelésre. A kellemes hőmérsékletet a Toshiba hűtő-fűtő inverteres klíma berendezés biztosítja. A biztonsági bejárati ajtó beépítésével egyidejűleg egy teljes biztonsági rendszert is kialakítottak.

A lakáshoz tartozik a földszinten egy 8 nm-es tároló és egy (szintén frissen felújított, szerelőaknával, távirányítós garázskapuval ellátott) 14 nm-es garázs, melyek külön megvásárolandók, a vételár fölött, további 3+7 M Ft-ért.

A társasház kertjében egy plusz gépkocsi parkolására van lehetőség. A kert további része közös használatban van, a gyerekek számára ideális kialakítással, és kerti sütögetésre alkalmas tűzrakó hellyel, asztallal.

A lakás rezsije kifejezetten kedvező, köszönhetően az új nyílászáróknak, a szigetelésnek és az energiatakarékos új kazánnak.

A társasház közös képviseletét külső iroda intézi. A közös költség 21.520.- Ft, mely a szokásos költségeken túl a felújítási alapot és az épület biztosítását is tartalmazza. A ház jelentős megtakarítással rendelkezik.

A környék csendes, hegyvidéki jellegű, de kényelmes sétatávolságra áll meg az 53-as autóbusz, illetve kicsit távolabb, a Márton Áron téren az 59-es villamos és a 8-as busz. A Gazdagréti lakótelep kocsival 5 perc, így a bevásárlási lehetőség is könnyen megoldható. Iskolák, óvodák szintén a közelben vannak.

A ház elhelyezkedése biztosítja a jó levegőt, a környező kirándulóhelyek a családi programokat, miközben a város adta kényelemről sem kell lemondani, hiszen mind tömegközlekedéssel, mind pedig autóval igen gyorsan el lehet jutni a város számos pontjára.

Amennyiben sikerült érdeklődését felkeltenem, kérem hívjon elérhetőségeimen, akár hétvégén is.


Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

katalin@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok