+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Krisztinaváros, Városmajor utca
Alapterület
44 m2
Irányár
43.300.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3987

Leírás

Eladásra kínálok a 12. Városmajor u-ban egy 1960-as években épült, 4 emeletes ház 3. emeletén lévő, brutto 44,6 nm-es, +3 nm erkélyes, 1+1 szobás, kertre néző, világos, csendes lakást.

A lakás az épület 3. emeletén van. Lift nincs. A nappali az erkéllyel és a kis szoba a csendes, belső kertre néz. A fürdőszoba és Wc egy helyiségben van. A konyhából egy kis kamra nyílik. Fűtése gázkonvektor. A melegvízet új, Ariston villanybojler szolgáltatja.

A lakás közös költsége 15 ezer forint, mely tartalmazza a felújítási alapot, a lépcsőház takarítását és a korlátlan vízhasználatot is.

Az ingatlanhoz tartozik egy külön zárható, száraz tároló a pincében.

A lakásban a 2009-es felújítás során kicserélték a nyílászárókat, a burkolatokat, kialakították a külön hálófülkét, melynek nagy ablaka szintén a belső, zöld kertre néz, új konvektorokat szereltek be, kicserélték a melegvíz ellátásához szükséges bojlert, elektromosra.
A környék ellátottsága jó, tömegközlekedéssel, vagy akár gyalogosan is percek alatt elérhető a Széll Kálmán tér, vagy a Déli p.u. Pár lépés csupán a sportolásra vagy sétára kiválóan alkalmas, rendben tartott Városmajori park. Iskolák, óvodák szintén sétatávolságra megtalálhatóak.

Miközben kifejezetten központi helyen van a lakás, élvezhető a teljes csend és napfény, köszönhetően a 3. emeletnek és a környező házakkal körülvett belső, szépen ápolt, zöld kertnek.

Parkolni az utcán, közterületen lehet, a tulajdonosok számára az Önkormányzat által kiadott éves matricával, ingyenesen.

A lakás üresen áll és tehermentes, így akár azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

katalin@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok