+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Orbánhegy, Thomán István utca
Alapterület
52 m2
Irányár
54.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3982

Leírás

Eladásra kínálok a 12. kerületben az Orbánhegyen, egy 1979-ben épült, 3 emeletes, 12 lakásos, lapostetős téglaépület 1. emeletén lévő 52 nm-es, nagy erkélyes, 1+1+étkezős lakást.
A házban a tetőszigetelést 2019-ben újították meg. Az épület korának megfelelő, jól karbantartott.
A lakásban kisebb javításokon kívül az építés óta nem változtattak a burkolatokon. Fűtéséről konvektor, a melegvízről pedig gáz üzemű bojler (FÉG) gondoskodik. A fürdőszoba és Wc külön helyiségben vannak, a konyhából egy kis fallal elválasztva étkező nyílik. A szobák előtt végigfutó erkély 9 nm-es, a gondozott kertre néz.
A lakás lakható állapotú, elrendezése kényelmes, de a felújítást könnyíti, hogy a belső falak jelentős része mozdítható, amivel tágasabb tereket lehet elérni, egy kis fantáziával még otthonosabbá lehet tenni.
Minden fogyasztás egyéni mérőóra alapján fizetendő. A közös költség: 12 ezer forint, mely a társasház működtetésén kívül a kert gondozást és kis részben a felújítási alapot is tartalmazza.
A környék ellátottsága jó. A háztól pár lépésnyire van a 110-es és 112-es autóbusz megállója, de sétatávolságra egy kis Tesco segítheti a napi bevásárlást. Iskolák, óvodák szintén elérhető távolságban. A környék kifejezetten kiemelt, rendezett.
A lakás üresen áll. 1/1-es tulajdonossal, akár azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

katalin@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok