+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Krisztinaváros, Maros utca
Alapterület
55 m2
Irányár
56.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3999

Leírás

Eladásra kínálok a XII. kerületben a Maros utcában egy 1920-as években épült, lift nélküli, 4 szintes társasház 3. emeletén lévő, DNy-i tájolású, nemrég felújított, cirkófűtéses, jelenleg amerikaikonyhás +1 szobás, 55 nm-es, lépcsőházból nyíló lakást.

A lakást 2010-ben újították fel, amikor kicserélték a teljes elektromos hálózatot, vízvezetékeket. A kémény kibélelése után cirkó fűtést csináltattak, új kazánnal. A nappali a konyha és az étkező egy légtérbe került. A hálószoba az előszobából külön nyílik. A fürdőszobába sarokkád van. A mosdó külön helyiségben található.

Mivel a lakás a ház legfelső emeletén van, nagyon világos és utcai tájolása ellenére csendes.

A lakáshoz tartozik a pincében egy külön zárható tároló is.

Az épület maga szintén jó állapotú. A jó közösségnek köszönhetően pár éve az egész házban felújították a víz- és gázvezetékeket.

Parkolni az utcán, közterületen lehet.
A környék ellátottsága kiemelkedően jó. Közelben számos tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre. A sportolni vágyók az utca két végén lévő parkokat tudják kihasználni, hatalmas játszóterek, teniszpálya, egyéb sportolási lehetőségek. Bevásárolni az utcai kis boltokban is lehet, de közelben van piac és bevásárlóközpont is.

A lakás gyorsan költözhető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok