+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Krisztinaváros, Maros utca
Alapterület
67 m2
Irányár
59.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3707

Leírás

Eladásra kínálok Bel-Budán, a XII. kerületben, a Városmajor közelében, egy 1890-ben épült, 4 szintes, 36 lakásos, sátortetős, közepes állapotú, jelenleg még lift nélküli, függőfolyosós ház 3. emeletén lévő, 67nm-es, 2 szobás, erkélyes, felújított lakást.

A lakás egész nap világos, délelőtt az utcai ablakokon, délután pedig a szépen karbantartott belső kert felől süt be a nap. A 6 nm-es erkély a belső kertre néz, így igazán jól kihasználható.
A lakást 2013-ban teljeskörűen felújították, majd 2017-ben újabb felújításokat végeztek el. A nyílászárókat nem cserélték, hiszen a ház stílusához a régiek illenek, de felújították azokat. Az ablakokba hő- és hangszigetelt üveg került, az ajtószárnyakat, tokokat és kilincseket pedig felújították. A parkettára magas kopásállóságú laminált padló került, a 3,40 m-es belmagasságot pedig álmennyezettel, szigeteléssel, 3,20m-re csökkentették. Mindezeknek köszönhetően, továbbá az új kondenzációs kazán beszerelésével, a fűtés számla, melegvízzel, éves átalányban 8 ezer Ft/hó körül van. A kicserélt vezetékek és megnövelt áramkapacitás lehetővé tette a klíma beszerelését, mellyel a nyári hőségben tovább emelkedett a lakás komfortja, a távfelügyelethez bekötött riasztó pedig a biztonságérzetet fokozza.
A lakás beosztása kitűnő, akár egy plusz szoba kialakítható.

A környék ellátottsága kiváló. Közelben a Városmajor, parkjával, Szabadtéri Színházzal, teniszpályákkal, futópályával, de alig 5 perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér, számos tömegközlekedési eszközzel, illetve szintén alig több, mint 5 perc sétával a Déli pályaudvar is. Bevásárlási lehetőségekben, orvosi rendelőben, iskolában, óvodában sincs hiány, mind karnyújtásnyira van.
Esetlegesen a tetőtér beépítésre kerülhet, akkor felújítják a homlokzatot és liftet is beszerelnek. Egyenlőre még csak alapszinten folynak erről a megbeszélések. Az épület jelenleg korának megfelelő állapotban van. A lakás saját használatú függőfolyosóról közelíthető meg.

A háznak adóssága nincs. A közös költség 17.600.- Ft, mely a felújítási alapot is tartalmazza.

A lakásban jelenleg bérlő lakik, aki szívesen bérelne tovább az új tulajdonostól, de kiköltözésének sincs akadálya.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok