+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Németvölgy, Hertelendy utca
Alapterület
76 m2
Irányár
62.400.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3986

Leírás

Eladásra kínálok a 12. kerületben, a MOM Park közelében, 1961-ben épült Bauhaus, 5 emeletes tégla társasház 4. emeletén lévő, Dk-i tájolású, teljeskörűen felújított 76 nm-es 2 szoba+hallos, erkélyes lakás.

A lakást 2018-ban teljeskörűen felújították. Kicserélték a teljes víz- és elektromos rendszert, a külső- és belső nyílászárókat, a bejárati ajtót, korszerűsítették a konyhát, - új indukciós főzőlap, elszívó, mosogatógép - , a fürdőszobát és a külön Wc-t. 2019-ben nagy beépített szekrényt építettek a régi szekrény helyére, majd 2020-ban kialakították a hűtő-fűtő klímát.
A 4. emeleti lakásba a kényelmes feljutást lift biztosítja. A nappaliból nyíló erkélyról a Várra láthatunk, a másik szoba ablaka Dny-i irányban a ház parkosított belső kertjére. A lakásban házközponti fűtés van, egyedi mérővel. A felső emeletnek és a tájolásnak köszönhetően a lakás kifejezetten világos.

A vételár tartalmazza az új beépített szekrényeket, a konyhabútort a beépített elektromos eszközökkel.

A ház anyagi helyzete rendezett, adósságuk nincs. Az elmúlt években az épület teljes elektromos hálózatát felújították, új kazánra cseréltek. A belső homlokzat felújítása már elkészült, a külsőt pedig sikeres pályázással hamarosan kezdik. A kert is a jó közös képviselői munkának köszönhetően, gyönyörűen megújult.

A közös képviseletet egy külső iroda látja el – ahogy a környező többi házét is. A közös költség 22ezer Ft/hó, mely a szokásos költségeken felül a lift karbantartását, a lépcsőház takarítását és az épület biztosítását is tartalmazza. A felújítási alapra és a fűtésre (mérőóra alapján) külön fizetnek. A lakásban minden fogyasztó egyedi óra alapján fizetendő.

A környék infrastruktúrája kiváló. A közelben számos busz és villamos elérhető. Bevásárlási és sportolási, szórakozási lehetőség, többek között a MOM Park közelségének köszönhetően karnyújtásnyira elérhető.

A ház elegáns, rendezett és tiszta. A Bauhaus építés biztosítja a polgári jelleget, de 2,70-es belmagassággal.

Parkolás az utcán, közterületen, a kerületi parkolómatricával a tulajdonosok számára ingyenes. (évi 2.000.- Ft)

A lakás felújított, tehermentes, gyorsan birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

katalin@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok