+36 (30) 894 3777

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Diósárok, Galgóczy utca
Alapterület
57 m2
Irányár
67.600.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4028

Leírás

Eladásra kínálok a XII. kerület Diós árok városrészhez tartozó, nagy ősfás parkban, 1975-ben épült, több házból álló lakóparkban lévő, 4 szintes lapostetős csúsztatott zsalus épület, 1. emeletén, egy 57 nm-es, összkomfortos, jó állapotú lakást.

A terület adottságainak köszönhetően az épületen belül az 1. emeleti lakás a bejárati szinten található, mindössze 4 lépcsővel közelíthető meg, mégis napfényes, panorámás, nagyon csendes.

A lakást a 2010-12-es felújítás során elválasztották, a fogyasztókhoz külön mérőórákat tettek, de egy helyrajzi számon maradt. Ekkor kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, továbbá új nyílászárókat építettek be. A fűtés és melegvíz ellátást a lakópark központi kazánja biztosítja, melyet pár éve cseréltek újra. Az egy társasházként üzemelő 6 épület egy 6.600 nm-es ősfás parkban helyezkedik el.

Jelenleg a kettéválasztott lakások 46, illetve 57 nm-esek, amerikai konyhások. Közös helyrajzi számon vannak, így használati megosztás szükséges. Az eladásra kínált lakás az 57 nm-es. A lakásban az amerikai konyhás nappali mellett egy jó méretű hálószoba van. Az ablakos, zuhanyzós fürdőszoba és Wc külön helyiségben, a konyhából pedig egy kis kamra nyílik. A nappali a gyönyörű panoráma felé, DK-re néz.

A közös költség 32 ezer Ft/hó, mely tartalmazza a fűtést, a víz- és csatorna díját, továbbá a szokásos egyéb költségeket (park gondozás, lépcsőház takarítás, szemétszállítás, épület biztosítás, felújítási alap, stb.) Tehát csak elektromos számla van külön. A melegvíz előállításához a bojlereket éjszakai áram működteti, mely további költséghatékony megoldás. A házban gáz nincs. A társasház jelentős megtakarítással rendelkezik, így a folyamatos karbantartásoknak, szükséges felújításoknak nincs akadálya.

Parkolni az utcán, közterületen lehet, a ház számára elkülönített parkolóban, ami pár lépcsővel közelíthető meg. A környék jól megközelíthető tömegközlekedéssel. A 128-as autóbusz végállomása alig 50 méterre van.

A lakásban jelenleg bérlők laknak, akik gyorsan ki tudnak költözni, de ha lehetőség van rá, akár szívesen maradnának is.

A lakás per- és tehermentes.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok