+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Orbánhegy, Fodor utca
Alapterület
83 m2
Irányár
110.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4022

Leírás

Eladásra kínálok a XII. kerületi Orbánhegyen, jó közlekedésnél, mégis csendes részen, egy a ’80-as évek elején épült 6 lakásos ház földszintjén, kertkapcsolatos, 83 nm-es közepes állapotú, jelenleg 2+1 szobás lakást.

A lakáshoz előtti 70 nm-es kert rész hivatalosan is a lakáshoz tartozik, elválasztva a ház további területétől. A bejárat is innen érhető el. A lakásban cirkó kazán adja a meleget és a melegvízet. A lakás D-i tájolású, napfényes, tágas, világos. A jelenlegi hálószoba Dk-i, előtte a 10 nm-es közös erkély húzódik a nappalival. Innen is főként a zöld kertben, illetve örökpanoráma van a Márton-hegy, illetve a Sas-hegy felé. A konyha az intim kert felé néz, előtte van a 17 nm-es terasz, ahonnan a lakás bejárata is nyílik. A jelenleg 2 és fél szobás lakás a belső falak alakításával könnyen alakítható, akár további 2 kis szoba kialakítható. (a jelenlegi 18 nm-es hálószobára még egy ablakot lehet nyitni, ezzel tovább nőhet az átalakítás lehetősége.) A lakáshoz hozzáépített belépővel, alakítottak ki egy további külön Wc-t és tárolót. A kertben egy külön kis szerszámos kamra áll, ahova a kerti bútorokat is el lehet rakni télen.

A házban 6 lakás van. Jelenleg folyamatban van a társasházzá alakulás, így még közös költség nincs. A cserép tetőt az elmúlt években felújították, a felső lakók a tető teret beépítették.

A környék infrastruktúrája kiváló. A közelben áll meg a 102-es, 110-es és 112-es autóbusz. Bevásárlási lehetőség a közeli Tesco expressben egyszerű. Iskolák, óvodák szintén séta távolságra vannak.
Parkolni az utcán, közterületen, nem fizető övezetben lehet.

A lakás per- és tehermentes. Üresen áll, így akár azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok