+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Mártonhegy, Deres utca
Alapterület
61 m2
Irányár
72.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4015

Leírás

Eladásra kínálok a 12. kerületben, a Mártonhegy csendes, zöld utcájában, a Deres u-ban egy 1970-es években épült, 12 lakásos, 3 szintes társasházban, félemeleti, 61nm+erkélyes, 2+1 szobás lakást.

A lakást 2006-ban felújították. Kicserélték a cirkó kazánt, a nyílászárókat és az elektromos hálózatot. Az eredeti parkettás két nagyobbik szoba ablaka Ny-i tájolású. Előttük fut végig a jól használható 6 nm-es erkély A hálószobába laminált parketta van, a többi helyiség hidegburkolatos. A konyha nagy ablakos, egy étkező is kényelmesen befér. A fürdőszoba és Wc külön helyiségben vannak.

A lakáshoz tartozik – szokásjog alapján – egy a lépcsőházból nyíló kicsi tároló.

A ház közös képviseletét egy iroda látja el. A közös költség 15ezer Ft/hó. A közös költség tartalmazza a szokásos díjak fölött az épület biztosítását, a felújítási alapot és a lépcsőház takarítását is. Mivel a lakásban nincs vízóra, így a fogyasztást a bent lakók számának megfelelően, 2.500.-Ft/hóban határozták meg, mely a közös költséggel egyidejűleg fizetendő. Jelenleg egy 4 fős család számára a teljes rezsi (víz, villany, gáz, csatorna és közös költség) átalányban, havi 40 ezer Ft.

Parkolni az utcán, közterületen lehet, nem fizetős övezet.

A környék csendes. Kb 3 perc sétával érhető el a 102, 110, 112-es autóbusz és az 59-es villamos megállója. Bevásárlási lehetőségszintén kb 10 percnyi sétával a Hegyvidéki Bevásárlóközpont, ahol minden megtalálható, ami szükséges, de vannak a környéken kis boltok is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő szintén a közelben.

A lakás tehermentes. Jelenleg kiköltözés alatt van, így igény szerint akár 1-2 hét alatt birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok