+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XII. kerület, Mártonhegy, Bürök utca
Alapterület
61 m2
Irányár
64.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3995

Lakás besorolású önálló kicsi ház, saját kerttel

Leírás

Eladó Budán, a XII. kerület Mártonhegy alsó részén, ősfás kertben álló, kétszintes, önálló - társasházi lakás besorolású - kis ház.

Az ingatlan egy 14 lakásos társasház kertjében található, önálló épület. Hivatalos besorolása szerint társasházi lakás, de a társasháztól teljesen külön áll, önálló terasszal rendelkezik, és igény szerint lekeríthető saját használatú kertrész is. A házat hatalmas fák és zegzugos kert veszi körül.

A lakás bár a tulajdoni lapján nettó 38 nm-es, a valóságban bruttó 61,3 nm. A teraszról nyíló bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen nyílik a tágas étkezős konyha (12,92 nm), ahol a mosogatógép mellett a mosógép is helyet kapott. Itt található a kondenzációs gázkazán is, ami a fűtést és a meleg vizet biztosítja. A 4 nm körüli fürdőszobában kapott helyet a fürdőkád, a WC és a mosdó. Itt törölközőszárító radiátor adja a meleget. Az impozáns nappali belmagassága 6 méter. A nappali sarkában egy fatüzelésű vaskályha áll, mely a téli napokon a fűtés kiegészítése mellett rendkívül hangulatossá teszi a teret. A nappaliból lépcsőn juthatunk a galériára, ahol a hálószoba kapott helyet. A tetőablakoknak köszönhetően a tér rendkívül világos, a szigetelt tető pedig télen-nyáron jól tartja a hőt. A ferde tetősík miatt a tér sokkal tágasabb, mint a beszámítható alapterület. A lakás egyik legnagyobb lehetősége, hogy a födém igény szerinti további beépítésével az emeleten még egy plusz szobával bővíthető, így 1+2 félszobássá alakítható.

A lakás (kis ház) jelenlegi nettó mérete: 48,8 nm (bruttó 61,3nm)
Minden további megadott méret nettó értendő!
előszoba: 2,48 nm
étkezős konyha: 12,92 nm
fürdőszoba: 3,85 nm
nappali: 17,89 nm
emeleti hálószoba: bruttó 20,73 nm (ebből 10,67 nm van 1,90 méteres belmagasság fölött)
további beépítés esetén a másik emeleti szoba: körülbelül bruttó 16 nm (ebből 8 nm 1,90 méteres belmagasság fölött)
terasz: 11,06 nm
Az 1,9 méter belmagasság feletti elérhető teljes lakóterület a terasz 50%-nak beszámításával 61,34 nm

2015-ben a házat teljeskörűen felújították, a házszerkezetet megerősítették, a tetőt teljes egészében cserélték,a ház körben vastag és korszerű hőszigetelést kapott, illetve megújult az elektromos hálózat is. Az ablakok korszerű, három rétegű faablakok, melyek szintén ekkor építettek be. A felújítás során cirkófűtést alakítottak ki így a melegvízről és a fűtésről is a kombi gázkazán gondoskodik.

A közös költség 6.100 Ft/hó, amely tartalmazza a szemétszállítás, továbbá a víz díját. (A kis háznak, nincs saját vízórája.)

A lakáshoz tartozik tároló helyiség, amely praktikusan a ház alatti pincében található.

Az ingatlan zöld környezetű utcában található, közlekedése kiváló: a 110-es, a 102-es és a 990-es éjszakai busz megállója 150 méterre található, az 59-es villamos megállója pedig 250 méterre, melyekkel 10-15 perc alatt a belvárosba érhetünk. A 105-ös, a 112-es és a 212-es jelzésű buszok szintén sétatávolságban elérhető. .
A közelben található a Hegyvidék Bevásárlóközpont, illetve más vásárlási lehetőségek, gyógyszertárak. Emellett számos zöld terület is van a közelben.

Parkolni az utcán, nem fizető övezetben lehet.

A kis ház per- és tehermentes. Üresen áll, így akár azonnal birtokbavehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok