+36 (30) 894 3777

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Gellérthegy
Alapterület
85 m2
Irányár
126.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4021

Leírás

Eladásra kínálok a Gellérthegy XI. kerületi részén, gyönyörű panorámás utcában, egy 1940-es évek elején épült 3 szintes, 13 lakásos társasház 1. emeletén lévő, 85 nm-es, jelenleg 3 nagy szobás, panoráma felé déli tájolású 7 nm-es erkélyes lakást.

A gyönyörű napfényes lakásban combi cirkó fűtés van. A nyílászárókat műanyagra cserélték. Redőny van rajtuk. Az elektromos hálózatot részlegesen felújították. A fürdőszoba és Wc külön helyiségben vannak. A belső falak tetszés szerint átépíthetőek, így a lakás akár +1 szobássá, dupla komfortossá alakítható. A belmagasság, 3,10 m. A nappaliból nyíló jó méretű erkélyről a ház közös 800 nm-es kifejezetten csendes, gyönyörű zöld kertje felé a csodás panorámában gyönyörködhetünk.

A lakáshoz tartozik a pincében egy száraz 4 nm körüli tároló, és előtte egy nagyobb tér, ami szintén e lakás tulajdonosának a rendelkezésére áll, de a ház közös nagy tárolójában is van egy kijelölt rész, ahova időszakosan minden tulajdonos lerakhatja a feleslegessé vált holmijait.

A társasház közepes állapotú. A közös költség 31 ezer Ft/hó, mely tartalmazza a víz- és csatornadíjat, valamint a felújítási alapot is. A ház a későbbi felújításokhoz és a folyamatos karbantartáshoz jó tartalékkal rendelkezik.

A környék adottságait figyelembevéve, az utca felől pár lépcső vezet a házhoz, lefelé.

A közkedvelt, szinte sík utca nem túl forgalmas. A közelben áll meg a 27-es autóbusz, a háztól alig 2-3 perc sétatávolságra. A környéken számos iskola, óvoda van, szintén gyalogosan megközelíthető távolságra.

Parkolni jelenleg az utcán, közterületen lehet. A ház udvarán van lehetőség több parkolóhely kialakítására, melyet a lakóközösséggel egyeztetve hosszútávon lehet megvalósítani.

A lakás tehermentes, jelenleg is lakható állapotú. Némi felújításra szorul, de családosoknak kiváló választás lehet.

Az üresen álló lakás akár azonnal birtokba vehető.

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok