+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Gellérthegy
Alapterület
105 m2
Irányár
92.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4007

Gellérthegyen

Leírás

Eladásra kínálok a Gellért-hegy nyugati oldalán, tömegközlekedéssel jól megközelíthető, barátságos utcában, egy 1920-as években épült, 5 szintes, társasházasított , kis lakás számú villában földszinti, kertkapcsolatos, felújításra váró lakást.

A DNy-i tájolású, kertkapcsolatos és oda is néző lakás jelenleg 2 helyrajzi számon van. Az alapterülete 105 nm + terasz, melyben akár 4 kényelmes méretű szoba kialakítható dupla komforttal.

A lakás fűtését cirkó kazán látja el, melegvízről pedig részben a cirkó, részben pedig villanybojler gondoskodik. Az eredeti tulajdonos a lépcsőház felőli bejáratot nem használta, a terasz felől jutott be a lakásba. A kert osztatlan közös tulajdonban van, de a lakás előtti kertrészt - megállapodás szerint csak ennek a lakásnak a tulajdonosa használja, csak innen közelíthető meg.
A közös költség 33.600.- Ft/hó, mely a korlátlan vízhasználatot és a felújítási alapot is tartalmazza. (már elkezdték a ház felújítását is)

A lakás jelenleg is lakható, de egy alapos felújítással, átépítéssel csodaszéppé tehető. A kert is kicsit elburjánzott, de annak rendbetételével a lakásban is világos lesz.

A ház közelében áll meg a 27-es autóbusz, mellyel pár perc alatt be lehet jutni a Móricz Zsigmond kőrtérre, de akár gyalogosan is elérhető, kb 10 perc kényelmes sétával.

A lakás per- és tehermentes, így akár azonnal birtokbavehető.

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok