+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Palotanegyed, Baross utca
Alapterület
93 m2
Irányár
69.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV2099

Leírás

Kálvin térnél eladó felújítandó lakás!

Palotanegyed és az 5. kerület határán eladó egy 93 nm-es, két bejárattal rendelkező felújítandó, tágas lakás, udvari beállóval.

A ház háromszintes, a lakás a legfelső emeleten található, lift nincs. Az egyik bejárat lépcsőházból, míg a másik (eredetileg cselédlakás) bejárata függőfolyosóról közelíthető meg. A ház rendezett, ápolt, kultúrált lakókkal, saját, zárt udvarban lévő kocsibeállóval.

A lakás főbejáratán keresztül a tágas előszobába jutunk, innen közelíthető meg a jelenleg hálószobaként használt hall, azon keresztül pedig a hatalmas nappali. A jelenleg snookerteremként használatos nappali két szoba összenyitásával alakult ki, így nyerve a közel 50nm-es, hatalmas teret. Ebben a helyiségben jelenleg 3 ablak van, melyek az utcára néznek. A nappaliban tovább haladva tudjuk megközelíteni a fürdőszobát, majd egy közlekedőn keresztül a wc-t és a konyhát. A közlekedőn keresztül, illetve saját, külön bejáratán keresztül közelíthető meg a cselédlakás rész, mely kb 25nm-es. A cselédlakás ablakai a ház udvarára néznek.

A lakás fűtése gázkonvektorral megoldott, cirkó rendszer kialakítása lehetséges, mivel a lakáshz 3 kémény is tartozik. A belmagasság 3,6 m. A lakás teljes műszaki és esztétikai felújítást igényel. Nagyon jól alakítható alaprajzzal rendelkezik, főfal alig van a lakásban.

A közös költség 10.717 forint, ezen felül minden egyedi mérőórák alapján fizetendő.

A környék kiváló infrastruktúrájának köszönhetően bármi könnyen elérhető, ami a mindennapi élethez szükséges.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérem, keressen a megadott elérhetőségeken.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidt Edina

Schmidt Edina

+36-70-600 6015

info@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok