+36 (70) 600 6015

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton belül), Erzsébet körút
Alapterület
49 m2
Irányár
300.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
LV4013

Leírás

Kiadó Budapest Belvárosának kiemelkedő részén, az Erzsébet körúton, közel a Blaha Lujza térhez, egy nagyon szépen karbantartott, liftes ház 5. emeletén lévő, 2 szobás, 49 nm-es, K-i tájolású, világos lakás.

A lakást gépészetileg pár éve újították fel, a burkolatokat cserélték. A klímának a vezetékeket kiépítették, de nem telepítették (eddig nem volt rá szükség). Igény és hosszútávú szerződés esetén ez megbeszélhető, pótolható. A pici, de ablakos konyha felszerelt. A kádas fürdőszoba és a Wc egy helyiségben vannak. A lakás a ház legfelső emeletén van. Felette nagy padlástér. A szemben lévő házak alacsonyabbak, így nagyon világos és az ablakból a Gellérthegy tetején a Szabadságszobor is látszik.
A lakás fűtését és a melegvíz ellátást cirkó kombi kazán biztosítja. A fogyasztók mindegyike használat, illetve óra alapján fizetendő. A közös költség 8.000.- Ft/hó, mely tartalmazza a bérlő számára a szemétszállítás, a lift karbantartás és a lépcsőház takarítás díját, valamint az épület biztosítását.

Az ideális bérlő vállalkozást folytat a lakásban irodaként, esetleg orvosi rendelőt működtet, (a berendezésről később egyeztetnek) de nem dohányzó fiatal pár számára is ideális lakás lehet. Szerződés minimum 1 évre. Kisállat nem tartható.

Kaucióként 4 havi bérleti díjat kérnek. A szerződést közjegyzővel kívánják megkötni.

Parkolni az utcán, közterületen lehet, fizetős övezetben.

A lakás akár azonnal kibérelhető, frissen festve.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok