+36 (30) 894 3777

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros
Alapterület
100 m2
Irányár
129.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4035

Leírás

Eladásra kínálok az V. kerületben a Belvárosban, egy 1900-as évek elején épült, 6 szintes liftes társasház 4. emeletén lévő, 100 nm-es, K-i és Ny-i tájolású, erkélyes, erősen felújítandó lakást.

A lakás szép világos, jó adottságú. A 2 oldalról megközelíthető, lichthof-ra ablakos fürdőszobában lévő gázbojler adja a melegvízet. Az előszobából 2 Wc nyílik, mindkettő ablakkal. A fűtést kéménybe kötött gázkonvektor biztosítja, de meghagyták az eredeti cserépkályhát is. A polgári jellegű lakásban 2 nagy és egy kis szoba található. A nagyszobából nyíló 3 nm körüli erkély K-i irányban, az utcára néz. A konyha és az előszoba nyugati napot kap, a folyosó felől. A konyhából elérhető kamra szintén ablakos, a világító udvar felé.

A lakás belmagassága: 3,60. A tágas terek és a jó alakíthatóság igazi elegáns lakás lehetőségét sugallja.

A vastag falaknak köszönhetően a lakás fenntartása kedvező. A közös költség – jelenleg – 12.300.- Ft, mely a szokásos költségeken túl víz átalányt is tartalmazza.

Az épület homlokzatát a szomszédos épületekkel egyidejűleg a közelmúltban felújították. Az utcában nagy autóforgalom nincs, mivel ezt a szakaszt és a környező utcákat is „sétálóutcának” alakították ki, csak az ott lakók mehetnek be gépkocsival.
Parkolni a ház előtt, a tulajdonosok számára kerületi matricával lehet.

A ház tetején egy közös használatú, gyönyörű panorámás terasz van.

A környék ellátottsága kiváló, tömegközlekedéssel éjjel-nappal könnyedén megközelíthető.

A lakás per- és tehermentes, akár azonnal birtokbavehető.

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok