+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
III. kerület, Rómaifürdő, Nánási út
Alapterület
60 m2
Irányár
69.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3989

Platánliget Lakóparkban eladó 3 szobás lakás

Leírás

Eladó a 3. kerületben a Rómaifürdőn, a Nánási út elején található Platánliget lakóparkban egy nappali + 2 hálószobás, erkélyes, 3. emeleti lakás.

A társasház több épületből áll, ez a lakás a C épületben található, mely távolabb esik a Nánási úttól, bejárata a Vársofal utca felől van, így már nem érzékelhető a főút zaja. A ház 2005-ös átadású, földszint + 4 emeletes, liftes, portaszolgálattal, ápolt közös kerttel. A lépcsőház tiszta, ápolt, igényes.

A lakás a 3. emeleten található, fölötte még van egy tetőtéri szint. Területe nettó 60nm, ehhez jön hozzá pluszban a 3,8nm-es erkély. A nappali egy légtérben található a konyhával, innen nyílik a kisebbik hálószoba is. A nagyobbik hálószoba különnyíló, innen jutunk ki az erkélyre. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is helyet kapott, a WC kézmosóval külön helyiségben található.

Minden ablakon redőny és szúnyogháló található. A fűtés házközponti egyedi mérőórákkal. A közös költség 18.985,- forint havonta, mely minden megszokott társasházi költséget tartalmaz, beleértve a portaszolgálatot is. A fűtésdíj nyári időszakban 5.060,- forint, téli időszakban pedig 11.390,- forint, melyet évente egyszer a hőmennyiségmérő által mért fogyasztás szerint korrigálnak. A villany és a víz külön mérőóra szerinti fogyasztás alapján fizetendő.

A lakáshoz tartozik egy méretes teremgarázs parkolóhely, illetve egy 3nm-es tároló (közvetlenül a parkolóhely mellett) is. Ezek együttesen a lakás vételárán felül további 10M forintba kerülnek és kötelezően megvásárolandók. A tároló közös költsége havi 505,- forint, míg a parkolóé 2.525,- forint.

A lakás jelenleg nem lakott, így akár azonnal költözhető.

A környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem, keressen a megadott elérhetőségeken. Rugalmasan megtekinthető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidt Edina

Schmidt Edina

+36-70-600 6015

info@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok