+36 (70) 600 6015

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Törökvész, Fillér utca
Alapterület
99 m2
Irányár
1.200 € / hó
Hirdetés azonosító
LV3988

Fillér utcában kiadó panorámás lakás

Leírás

Budapest 2. kerületének elit részén, a Fillér utca tetején kiadó egy újszerű, nappali + 2 hálószobás, 2. emeleti, bútorozott, panorámás luxuslakás.
Az ingatlan minden szobája külön bejáratú, tartozik még hozzá egy használható méretű terasz egy szeparált ablakos konyha, két fürdőszoba és egy vendég WC kézmosóval.
A lakásban rengeteg beépített szekrény található, ezzel praktikussá téve a tárolást. A bejárati ajtó biztonsági.
Fűtése házközponti egyedi méréssel, padlófűtés radiátor kiegészítéssel. A lakás légkondicionált.
Tartozik a lakáshoz egy mélygarázs parkoló is melynek ára a bérleti díjban benne foglaltatik.
Az ingatlan páratlan panorámával rendelkezik, az ablakokon kinézve, szinte a lábunk előtt hever a város és a János-hegy. A lakást sok ablakfelület és tágas, világos terek jellemzik! Tömegközlekedése kiváló.
Közös költség: 32.000 forint havonta, ezen felül minden egyedi mérő alapján fizetendő.
Költözhető 2022 január 1-től.


We are offering as good as a new elegant 99 sqm flat for rent, in a beautiful section of the second district, on Fillér street highest point. The building is modern in style. The flat has two separated bedrooms, and a spacious living room with a dining room. It has 2 bathrooms, a guest toilet and a separated sunny kitchen, floor heating and radiators, air conditioning, gate telephone camera.
The flat has big windows with a beautiful open panorama of the János hegy! It is on the second floor (altogether there are 3 floors and 7 tenants in the building incl. a lift) and is sun-drenched. In addition to the above it has many built-in cupboards, high quality furniture, a balcony, a garage parking, cableTV, internet, insurance. Common cost: 32.000 HUF/month.
Available from January 2022.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Schmidt Edina

Schmidt Edina

+36-70-600 6015

info@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok