+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Országút, Margit körút
Alapterület
75 m2
Irányár
65.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3744

Leírás

Eladásra kínálok a II. kerületben a Margit kőrúton egy polgári típusú, 6 szintes liftes ház 4. emeletén lévő 75nm-es, jelenleg 2 szoba+gardrób szobás, felújított, cirkó fűtéses lakást.

A felújítás során a kéményeket bélelték, kondenzációs kazánt szereltek be. Az új, hő- és hangszigetelt nyílászárókat redőnyökkel látták el. A hálószobából leválasztottak egy kicsit több, mint 10 nm-es helyiséget gardróbnak. Az előszobai kamrából háztartási helyiséget csináltak, a mosógép is itt kapott helyet. A lakás a nyári hőségben a klíma berendezéssel lett még komfortosabb, kellemesebb. A beépített szekrények, a gépesített, új konyha szintén a vételár részét képezik. A nappaliból nyíló erkélyről a Rézmáli dombok és a Széll Kálmán tér is látszik.

A házban teljeskörű műszaki felújítás történt. Kicserélték az összes felmenő elektromos-, víz- és gázvezetéket, felújították a lapostetőt is. A közös képviselő ügyességének és a ház lakóinak rendszeres havi befizetéseinek köszönhetően a közösség jelentős megtakarítással rendelkezik, melyből az idei évben az esztétikai felújítást tervezik megcsináltatni.

A közös költség, a korlátlan vízhasználattal 19ezer Ft/hó, mely az épület takarítását, a lift karbantartást, a felújítási alapot és a társasház biztosítását is tartalmazza.

A lakás tehermentes, berendezéssel együtt is (alku tárgya lehet) azonnal költözhető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

katalin@lakasvalaszto.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok