+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
I. kerület, Krisztinaváros, Logodi utca
Alapterület
123 m2
Irányár
132.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV4004

Leírás

Eladásra kínálok a Logodi u. egyirányú, csendes részén, egy 1908-ban épült szecessziós, 4 emeletes, felújított, liftes ház 1. emeletén lévő 123 nm-es polgári, 4+ fél szobás + nagy étkező konyhás lakást.

A nagy belmagasságú lakás ablakai egy nagyon csendes „gyalogos” utcára néznek, a konyha pedig – szintén gyönyörű világos, nagy ablakos – D-i irányban az udvarra. A lakás terei tágasak, elrendezése egyedi, nagy családosoknak kifejezetten jó választás lehet. A közelmúltban teljes felújítás történt, amikor a fűtésrendszert korszerűsítették, kondenzációs kazán adja a meleget és a melegvízet. Az eredeti nyílászárókat korhűen újították fel, az eredeti rézkilincsek megtartásával. A tölgyfa parkettát felcsiszolták, lakkozták. A konyha is megújult, új gépeket szereltek be a beépített bútorba. Mindezek a vételár részét képezik.

Az épület karbantartott, lakóközössége jó. A közelben az 5-ös autóbusz megállója, de a Széll Kálmán térre gyalog is csupán 10 perc alatt lehet eljutni, ahonnan számos tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre.

Parkolni közterületen a ház előtt, vagy a közeli Lovas utcában lehet. Sportolni vágyóknak, ott a „kondi park” kisgyerekeseknek, kutyásoknak a közeli Vérmező és további két játszótér (Szitakötő utcai, Mikó utcai) áll rendelkezésére.

A lakás per- és tehermentes, gyorsan birtokbavehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok