+36 (70) 600 6015

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
I. kerület, Víziváros, Hattyú utca
Alapterület
80 m2
Irányár
77.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
LV3883

Leírás

Eladásra kínálok az I. kerület központi részén, a Széll Kálmán tér közelében, egy 5 emeletes, az 1900-as évek elején épült, gyönyörűen, eredeti állapotára helyreállított szecessziós, dupla liftes épület 4. emeletén lévő, K-i tájolású, 80 nm + erkélyes lakást.

A lakásban a vezetékeket és a fűtésrendszert kb 15 éve cserélték ki, cirkó fűtés van. A felújítás során is megtartották a 2 bejáratot, így akár 2 kicsi lakást ki lehet alakítani belőle. Az egyik bejárat egy külön folyosószakaszról közelíthető meg, amelyet más nem használ. Így ez erkélyként funkcionál. A kádas fürdőszobában bent van a Wc, de a vendégek számára egy további mosdó áll rendelkezésre. A lakás jelenleg 3 szobás. Az amerikai konyhás nappali mellett két külön nyíló szoba van, továbbá 2 gardrób helyiség. Az ablakokat – korhűen – újakra cserélték.

A lakáshoz tartozó tárolóhelyiség a közvetlen szomszédban van.
A közös költség mindössze 17ezer Ft/hó havonta, mely a szokásos költségeken túl a felújítási alapot, a liftek rendszeres karbantartását, a lépcsőház takarítását és az épület biztosítását is tartalmazza.

A lokáció kiváló, akár lakni, akár kiadásra.

A lakás tehermentes, üresen áll, így azonnal birtokbavehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Czéh Katalin

Czéh Katalin

Senior Tanácsadó

+36-70-433 0310

lv.czehkati@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok