+36 (70) 600 6015

Csillagjegyed elárulja.. - költözés és hóhelyzet

Csillagjegyed elárulja.. - költözés és hóhelyzet

Költözés alkalmával új lakóközösséggel, új belsős szabályokkal ismerkedünk meg, alkalmazkodunk az új rendszerhez. Lépcsőházat takarítunk, rendbentartjuk a közös tereket, télen pedig, ha kell, havat lapátolunk. Erre a feladatra ki-ki a maga módján reagál. Van aki örül a hófödte tájnak és természetesen van, akinek a hóhelyzetről az elvégzendő feladatok jutnak eszébe.

A "Csillagjegyed elárulja, hogy..." jellegű írások legkiválóbb változatával találkoztunk arra vonatkozólag, hogy a különféle csillagjegyek hogyan reagálnak amikor hólapátolásra kerül a sor.

A 12 csillagjegy havat lapátol: 

KOS
Szerinte a hó hülye és kapja be.

BIKA
Azt vallja, majd elolvad, legyint egyet és visszamegy a házba.

IKREK
Arccal érkezik a hóba, fetreng benne, hóangyalkát játszik, majd vihogva tér vissza a meleg otthonába.

RÁK
Mindent elsöpör, sót szór, kavicsokat szór, sárvédő szőnyeget helyez el a bejárata előtt és amíg hull a hó és hózik, fél óránként ellenőrzi a helyzetet.

OROSZLÁN
Kerít valakit, aki havat lapátol neki.

SZŰZ
Kerítene valakit, aki havat lapátol neki, de ha nem talál, megcsinálja ő. Közben szelfizik, hogy kiírhassa élményeit a facebookra.

MÉRLEG
Vagy háromszor kezd neki, minden alkalommal jobban beöltözik, lassan már úgy néz ki, mint egy Micheline-baba, de ellapátolja a havat még a szomszéd portája előtt is, akurátusan, pontosan.

SKORPIÓ
Személyes sértésnek veszi a havazást és a plusz melót vele és morog. Hólapátolás közben. Meg előtte és utána.

NYILAS
Futkos a hóban, képes egyedül is hógolyózni, de megpróbálja kifütyülni a családját egy csatára. A lapátja méretének megfelelő csíkot húz a bejárata előtt, amin tyúklépésben lehet közlekedni. Jelige: jóvanazúgy.

BAK
Tökéletes kupacokba lapátolja a havat, de nem elégedett. A lapát után végigszalad a seprűvel is. A seprűzés után ismét végigfut a seprűvel. Már sehol egy hópihe, de ő még elégedetlen.

VÍZÖNTŐ
Ellapátolja a havat. Pont.

HALAK
Vékony zokni, vastag zokni, harisnya, nadrág, hónadrág, trikó, póló, pulcsi, kiskabát, nagykabát, sapka, sál, kesztyű: felkészülten indul a feladatnak. Kidugja az ajtón az orrát, majd visszahúzza. Kidugja a jobb lábát, megtapicskolja a havat és azzal a véleményen van, hogy az hideg. A lapáttal meglegyinti a havat. “Kész!” – mondja és amúgy is, hát nem tök szép az érintetlen fehérség odakint?


Csapatunkban mindenki magára ismert és nagyokat kacagtunk a jellemzéseken. Ki ismert még magára?

Forrás: bouvet.cafeblog.hu

 

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.