+36 (30) 894 3777

A 10 legjobb szín amelyeket a szürke árnyalataival kombinálhatunk

A 10 legjobb szín amelyeket a szürke árnyalataival kombinálhatunk

Visszafogott és nyugodt, a szürke az egyik legsokoldalúbban használható, divatos szín a lakberendezésben. Rengeteg árnyalatát használhatjuk világostól a sötétig, melegebbtől a hűvösebbig, de minden nem lehet szürke, kellenek a különböző színek, hogy változatosságot vigyünk a terekbe és eltérő hangulatokat alkossunk. 10 szín melyek jól passzolnak a szürkékhez...

Tengerzöld - Az örökké elegáns és ragyogóan változatos világos- tengerzöld olyan kékes-zöldes színárnyalat, mely nyugtató érzést kelt, szürkével kombinálva modern, hívogató és érdekes terek jönnek létre.Törtfehér - A szoba természetes fényeinek kihangsúlyozására tökéletesek a gyengéd fehér árnyalatok. A meleg szürke és a lágy fehér kombinációja romantikus megjelenést kölcsönöz a szobának - különösen nappali és hálószoba dekorációjában.Fűzöld, sötétzöld - A természet, a növények gyönyörű zöldjei nyugtatóak, ugyanúgy, ahogy a fák barna árnyalatai és a kövek szürkéi. A praktikus szürkét az élénk zöld foltok töltik fel energiával.Fekete - Egy abszolút klasszikus és semleges stílus a szürkék és a fekete kombinációja. Időtlen, komplikációktól mentes megjelenés, könnyen kialakítható egy erőteljes, férfias hangulat is.
Sárga - Egy kifejezetten divatos párosítás a szürke-sárga, mellyel életre kelnek terek. Az energetikus sárga élességével feloldható a szürke hűvössége. Legyen borongós vagy napfényes az idő, a ragyogó sárga mindig jó kedvre derít.Rózsaszín - Ha egy kifinomult, nőiesebb hangulatot keresünk erős és élénk tónusok nélkül, akkor tökéletes választás a rózsaszín és szürke kombinációja. Nagyon szép terek hozhatóak létre.

Vízkék - Az eleganciát és nyugalmat sugárzó tengerkék és a szürke párosításával friss és pihentető tereket alkothatunk. Irodában, fürdőszobában is sikeresen alkalmazhatjuk, tiszta és stílusos hangulatot teremthetünk.Cseresznyepiros - A piros intenzitást teremt a terekben, egy színesre festett fallal, piros lakberendezési kiegészítőkkel figyelemfelkeltő fókuszpontokat hozhatunk létre. A piros és szürke kombinációja egyedi és vidám választás.Lila - Érzéki és divatos választás a lilát szürkével párosítani. A lila különböző árnyalataival játszhatunk, a mélyebb, elegáns színektől a világos, visszafogottabbakig.Korall - A korall és a szürke párosítása nagyon népszerű kombináció, nőies, könnyű és élettel teli hatást érhetünk el - tökéletes lehet étkezőbe, konyhába, nappali zónába is.
Forrás: lakbermagazin.hu

Hozzászólások (0)

    Új hozzászólás

    Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.